Öltözködés

2010.03.12. 10:35

Abban az időben nem a ruha márkájától lett valaki bőrfejű, a kopaszok 90%-a magyar katonai bakancsot hordott melyről levágta a csattot és feketére festette, farmerből mindenki az anyagi lehetőségeihez illőt viselte, akkor még nem volt szokatlan a foltosra hypózott farmer sem. Nadrágtartót álltalában keskenyet hordtunk, de voltak kivételek. Nyáron polót, hűvösebb időben kockás inget, gyakran flanel inget és farmerdzsekit hordtunk, a bomber dzsekire nagyon vigyáztunk, hiszen egy jobb dzseki egy havi keresetbe került. Jelvényt vagy kitűzőt legfeljebb egyet vagy kettőt tettünk ki, ezek verekedés közben gyakran leestek. Felvarrót szintén csak keveset varrtunk fel, nem volt divat úgy kinézni, mint egy karácsonyfa. A bakancsba kivétel nélkül fehér fűzőt hordott mindenki. Polót és kiegészítőt csak a Hunky-Punkyban lehetett kapni, hétvégén több órát kellett sorba állni, hogy bejussunk. Érdekesség képpen megjegyzem, hogy a butik előtt soha nem verekedtünk, a Blahán összeverekedtünk a punkokkal 5 perccel később békésen vártunk a sorunkra egymás mellett. Martens bakancsa volt már néhány embernek, de Fred Perryt és Lonsdalet csak elvétve lehetett látni.

Hajviselet:

A legelterjedtebb a 03-as volt (3mm-es), de nyáron gyakran borotváltuk is, télen legfeljebb 1 - 1.5 centisre hagytuk nőni. Körbenyírt vagy tengerész gyalogos viseletet csak elvétve lehett látni, a ,,ska" tincs '90 után terjedt el, előtte punkok hordták és anarchia tincsként nevezték leginkább.

A bejegyzés trackback címe:

https://skinhead.blog.hu/api/trackback/id/tr971833642

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása