Nagy Magyar Skinhead Reunion

2014.09.28. 12:10

 2000 után indult, 2004 körül erősödött fel és 2007-re csúcsosodott ki a hazai nagy skinhead újraegyesülés. 
 Ez egy természetes folyamat része is hiszen ekkora nőttek fel az első hazai skinhead generáció gyermekei, így újra szabaddá téve szüleiket, valamint ezt hozta magával a nagy "nemzetirock biznisz".
 Sorra újjáalakultak a régi nagy punk és skinhead zenekarok, Gusztus, Elit Osztag, Kretens (ők már sokadszor), Fehér Virágok, Dühös Elvtársak, Hunnia, Archívum, Valhalla, Qss, Fehér Törvény és folytathatnám még a sort. A nagy újjáalakulások hozták magukkal a fiatal zenekarokat amelyek gomba mód szaporodtak a hosszabb pangás után. 
Mára az újjáalakult zenekarok nagyrésze ismét megszünt, hiszen a régi számaik nagyrésze mára aktualitását vesztette, a tagoknak ismét eszükbe jutott miért is oszlottak fel, sokan nem tudtak megújúlni vagy nagyon is megújultak és a közönségnek ez már nem tetszett. Mára a fiatal zenekarok is megfogyatkoztak vagy elhatárolódtak és nemzeti rock vagy sima rock, metál vagy hc zenekarként működnek.

A bejegyzés trackback címe:

https://skinhead.blog.hu/api/trackback/id/tr776738397

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása